Tak fordi du viser interesse for ConsilioNexus’ virtuelle koncept!

I det følgende får du en kort introduktion af dine muligheder som dansker bosiddende i udlandet.

Hos ConsilioNexus er du med på en rejse. En rejse, der gør dig skarpere på et personligt plan til at skabe værdi for andre, dig selv og din virksomhed.

Du kan virtuelt mødes med andre erhvervsledere til fortrolige og faciliterede One2One-møder, der er skræddersyet til dig ud fra din personlige profil og dine målsætninger.

Alle dine aktiviteter hos os bliver evalueret og kvalitetssikret sammen med dig. På den måde er du sikker på, at dit netværk hele tiden udvikler sig sammen med dig og dine behov.

Vi har fokus på at fastholde dit netværk ved at planlægge virtuelle genmøder med dem du har mødtes med allerede. På den måde fastholder du dit netværk og skaber øget værdi i forhold til sparring og personlig udvikling.

Du får adgang til vores Academy virtuelt, hvor du har mulighed for personlig og fokuseret coaching inden for karriere og ledelse, personlig branding samt virtuel kommunikations træning.

Når du bor i udlandet, har du mulighed for at få coaching én gang årligt. Du kan også vælge at ’gemme’ sessionerne til du kommer retur til Danmark, hvor der måske er ekstra fokus på karrieren. Det er et krav at du er kunde, når du tager sessionerne.

Når du er i Danmark, har du også mulighed for at deltage i vores BrainBoost, der er mindre konferencer.

Det er ikke for alle!

For at komme i betragtning, skal du have relevant ledelsesansvar eller sidde i en funktion med strategisk indflydelse på din virksomhed.

Vi optager maksimalt 200 i det virtuelle koncept og du skal igennem en optagelsesproces, der består af flere trin, bl.a.

  • en vurdering af din LinkedIn profil.
  • et virtuelt præsentationsmøde med en rådgiver, hvor I sammen vurderer hvordan du passer ind og hvordan du får værdi sammen med vores 800 sparringspartnere.
  • et personligt interview med CEO Jens Brabrand, hvor I sammen afdækker din profil samt dine målsætninger for din sparring og personlige udvikling.
  • en vurdering af din virtuelle mødeerfaring. Der er mulighed for træning via ConsilioNexus Academy.

Du kan læse mere om konceptet på vores hjemmeside og hvis du er interesseret, kan du kontakte os på your@consilionexus.com.